Bakító

Petőfi Sándor: Arany Lacinak Laci te, Hallod-e? Jer ide, Jer, ha mondom, Rontom-bontom, Ülj meg itten az ölemben, De ne moccanj, mert különben Meg talállak csípni, Igy ni! Ugye fáj? Hát ne kiabálj. Szájadat betedd, S nyisd ki füledet, Nyisd ki ezt a kis kaput; Majd meglátod, hogy mi fut Rajta át fejedbe... Egy kis tarka lepke. Tarka lepke, kis mese, Szállj be Laci fejibe.

Friss topikok

  • PÍpike: Jaaj de édesek vagytok! Nagyon jó volt olvasni! Remélem jövőre együtt lehetünk ezen a gyönyörű nap... (2011.05.03. 13:08) Május első vasárnapja
  • b79andi: Istenem Mergit!!! Olyan szépek vagytok! Én olyan büszke vagyok rá, hogy ismerhetlek titeket!!!! Ko... (2011.05.03. 12:42) Jó hét
  • Mercsi: Jaj annyira jól néz ki az a kép ahol Marci az ágyban ülve vigyorog... az egész olyan jól néz ki! É... (2011.05.02. 07:46) Szombat reggelek
  • Mercsi: Hát tényleg nem egy díjnyertes fotók, mi jobbat fotóztunk volna, nem? Hát öcsém ennyi érzékük ne l... (2011.04.16. 07:29) Oviképek
  • Mercsi: Hát ez nagyon jó ez a dvd! Marcinak van kitalálva, aki már pici korában is úgy tanulmányozta a sze... (2011.04.16. 07:26) Elefántos

Linkblog

Szegedi buli

2010.05.23. 20:16 - Mergit

Hétvégén Szegeden voltunk Marcival, Mercsivel és Sidivel. Hirtelen jött ötlet volt, délelőtt megbeszéltük, délután már indultunk is.
Marci annyira okos és ügyes hogy amikor mondtam neki hogy most ebédelünk, aztán alszunk egyet és utána megyünk koncertre, akkor mint a kisangyal jött, evett és öt perc múlva már aludt is.

Addig bepakoltam és mikor már minden készen volt felébresztettük, és indultunk 100 km-re arrébb, szeged városába. Jaj de jó volt! Az úton jobbnál jobb számokat hallgattunk, hamar odaértünk, kisebb útvesztők után végre sikerült leparkolni és összetalálkozni Mercsivel, aki aznap két alkalommal megmentett minket, mert nem tudtuk merre kell menni :))
De végül minden annyira jól klappolt, oda is találtunk a dómhoz, aztán a koncertről visszataláltunk a kocsihoz, persze Mercsi segítségével, és onnan három perc alatt megtaláltuk a kollégiumot ahol aludtunk, és amit anya csomagolt kaját az meg annyira de annyira jól esett, úgy faltuk a sült csirkét újkrumplival, azonnal vérré vált bennünk.
Még tejet is hoztunk szóval volt cumisüveg is, nagyon kis komfortos volt minden.

No de ne szaladjunk ennyire előre az eseményekben.
Mert ahogy bementünk a Dóm térre, ahol a Magna zenélt, Marci először egy nagyn kicsit szégyenlősködött, de nagyon hamar feloldődott, nagy tér volt, és kevés ember, a nyolcezer forintos belépő kicsit sok egy vidéki koncertre, így jól elfértünk, isteni idő volt sütött a nap, a naplemente meleg fénye világított nekünk. Marci ugrált, táncolt, mászott fel ránk, jött a nyakamba, kezünket fogva körbe szaladtunk, és a megunhatatlan: "Tessék egyél egy kis gofrit!" vagy Tessék egyél egy kis pénzt! Ó ez egy pénz volt!!!
Ezt felváltva mindenkivel játszotta de a két napot teljesen kitette ez a játék, nem tudta megunni az arcunkat ahogy beleharapunk a képzeletbeli gofriba ami egyébként egy pénz.
Mercsi kérdezte, hogy nem baj-e hogy mindig ilyen hülye játékokat tanít neki? De nekem nem baj mert Marci annyira nevet ezeken a játékokon, és végülis ez is egy szerepjáték, meg ha mégnem is az lenne az se érdekelne mert ha ő élvezi akkor játsszuk ezt!
Hát nem?

Á szuperjó volt a koncerten még jobb mint ha nem lett volna ott Marci. A Tankcsapdát is megvártuk de csak két számot vártunk meg, mert kicsit már sötétedett is, meg azért ez hangosabb volt mint a Magna. Ennyi elsőre szerintem elég is volt, így is jól elfáradt a kismanócska.
Jót aludtunk az emeleteságyas szobában. A Portás bácsi is tenyerén hordozott minket, igaz éjjel volt egy kis affér a fönti lakókkal, de végükis jól aludtunk.
Reggel elmentünk a szegedi "Sokadalomba" ahogy Mercsi elnevezte, volt kis vidámparkozás, ami nagyon vicces volt mert végig mindenki Marcit nézte hogy nincs-e szarul, vagy nem-e kell leállítani a hajót amire felültünk, aztán közbe meg Sidi és Mercsi lettek szarul, akire nem is figyeltünk. Na a házaspár! Azért hősiesen tűrték a hajó himbálózását, igaz utána egy padon kellett kiheverni a tengeribetegséget, de Marciért még ezt is bevállalták.
Aztán még vonatozott is Marci, ott ment két kört is, úgy kellett kilopni onnan annyira élvezte dehát hihetetlen drága, 500 ft egy kör.

Mentünk fagyizni, kajálni a napsütésben, idilli volt az egész, és délután hazaindultunk.
Anya már nagyon várt, jó is volt hazajönni.

No hát ez volt a mi szegedi hétvégénk.

A bejegyzés trackback címe:

https://bakito.blog.hu/api/trackback/id/tr182057132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sidi76 2010.06.05. 00:40:28

Hjaj de jó hétvége volt! Mergitkém! Megvan a jogsi, most már csak pár nap, kezemben a papír osztán indulhatnak a hasonló programok!!!!!! :) Amíg nem kapom meg a jogsit most jobb híján üldögélek a kocsiban a ház előtt, tekergetem fel-le az ablakot, jobbra-balra a kormányt mint egy hülyegyerek, de ezt a pár napot már kibírom! :) Pussz Marcikámnak, Margónak és Neked!
Sidibá

b79andi 2010.06.07. 21:50:31

Hát azt meghiszem, hogy jól szórakoztatok!!! És azt tudtad, hogy én azon a téren tettem meg első lépteimet ... bezony!!! Nem volt kiírva??? :)))
Szuper jó kis buli lehetett, még sok sok ilyet a nyárra!!!

Mercsi 2010.06.13. 07:14:19

Nem is tudtam, hogy Sidi tudja ezt a blogcímet, most nézem csak, hogy írt kommentet!
Jó kis szegedi hétvége, Tömörkény koliban, az első napsütéses hétvégén... Tök jó volt!! Vagányak voltunk hogy megcsináltuk!


süti beállítások módosítása