Bakító

Petőfi Sándor: Arany Lacinak Laci te, Hallod-e? Jer ide, Jer, ha mondom, Rontom-bontom, Ülj meg itten az ölemben, De ne moccanj, mert különben Meg talállak csípni, Igy ni! Ugye fáj? Hát ne kiabálj. Szájadat betedd, S nyisd ki füledet, Nyisd ki ezt a kis kaput; Majd meglátod, hogy mi fut Rajta át fejedbe... Egy kis tarka lepke. Tarka lepke, kis mese, Szállj be Laci fejibe.

Friss topikok

  • PÍpike: Jaaj de édesek vagytok! Nagyon jó volt olvasni! Remélem jövőre együtt lehetünk ezen a gyönyörű nap... (2011.05.03. 13:08) Május első vasárnapja
  • b79andi: Istenem Mergit!!! Olyan szépek vagytok! Én olyan büszke vagyok rá, hogy ismerhetlek titeket!!!! Ko... (2011.05.03. 12:42) Jó hét
  • Mercsi: Jaj annyira jól néz ki az a kép ahol Marci az ágyban ülve vigyorog... az egész olyan jól néz ki! É... (2011.05.02. 07:46) Szombat reggelek
  • Mercsi: Hát tényleg nem egy díjnyertes fotók, mi jobbat fotóztunk volna, nem? Hát öcsém ennyi érzékük ne l... (2011.04.16. 07:29) Oviképek
  • Mercsi: Hát ez nagyon jó ez a dvd! Marcinak van kitalálva, aki már pici korában is úgy tanulmányozta a sze... (2011.04.16. 07:26) Elefántos

Linkblog

Bárányhimnlős napok

2011.01.24. 08:08 - Mergit

Ötödik nap vagyunk a himlőbe. Bár még csak a negyedikig tudok nyilatkozni mert nem kelt még fel, de nagyon szépen gyógyulnak a pöttyei. Először rózsaszínes pukliként jöttek elő, tényleg a közepén vízcsepp szerű kiemelkedéssel, hogy a pólón keresztül élesen lehetett érezni szegénykémnek. REngeteg jött ki rajta még a lábfején meg a tenyerén is. Az egyik szemhéján 3 db, szerencsére ezek csak piros foltok és nem volt rajtuk kiemelkedés csak mint egy csípés. A másik szempilláján jött ki, és szinte belelógott a szemébe, az viszont jó nagy volt. Az arcán a szája alatt van egy nagyobb, azon látom ha most lekaparja akkor meg fog látszani. Ez lehet az a stádium amikor lekaparják. Mert már szárad.

És minden nap egyre kisebbek a pöttyöcskék, és lassan eljutunk oda hogy lehullanak a tetejéről a "pörkök" ahogy a szakkönyvek írják.

1-3. napig esténként belázasodott és két éjszaka nagyon viszketett a háta éjjel álmában. Erre kelt. Velem aludt 3 napot, most az első alkalom hogy már a saját ágyában alszik, de ott azért jobbat alszik sztem. Persze eddig meg jó hogy velem aludt mert tudtam vakargatni, sőt első este még nurofent is kellett adni neki. Esténként zuhanyoztunk, mert ezt lehet, és utána hintőporozás. Tegnap kérte hogy most ne kenjem be, hát nem kentem be. Nem hiszem hogy annyit számít és olyan szépen kérte.

Meg imádja a zuhanyt, de nem merem sokáig áztatni édesemet nehogy leázzanak azok az izék. Mindig mondom neki hogy ha majd nem lesz pöttyös akkor lehet sokáig zuhanyozni. Annyira édes csak ott áll, mozdulatlanul kezében a csónak - mert az valahogy kell neki hozzá. A zuhanyzáshoz. Na erről rakok egy képet Nagyon  cuki ahogy így  élvezi a vizet!  Tényleg alig várom hogy elmúljanak a pöttyei! valamelyik nap mondja, hogy bújjanak el a pöttyök! 

Nehéz ez az itthonlét. Bár talán nekem nehezebb mint neki. Tegnap is alig akart kimenni. Persze aztán meg alig akart bejönni, de azért elég hideg volt, és nem gondoltam volna mert annyira gyönyörű napsütéses délután volt. Franc gondolta hogy ilyen csípős hideg van. Jól elkezdett köhögni, de aztán megszokta a levegőt a kis édes! 
Azért eléggé nézték az emberek, hogy mitől ilyen pöttyös bár lehet hgoy ez csak az én paranoiám és nem is nézte senki. Előttünk ment egy anyuka a gyerekével és a férjével, Marci köhögött egyet, a nő úgy hátranézett, mintha legalábbis egy orstort csattogtattam volna meg mögötte annyira riadtan. Utálom már ezeket a betegségeket és hogy mindenki fél, nehogy elkapjon valamit, és persze félti a gyerekét ami tök jogos, de annyira fárasztó lelkileg ez az egész! 

Legyen vége a télnek mostmár és jöjjön a napsütés, és múljanak a betegségek. VAgy legyen nagyon hideg, és hátha akkor is elmúlik! Bár ahogy kinézek leesett vagy öt centi hó, megint itt a tél. Végülis örülök ennek is. Mindegy úgyis itthon dekkolunk még egy hétig! 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://bakito.blog.hu/api/trackback/id/tr12608978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mercsi 2011.01.28. 07:26:31

Tünj el piros pötty! :o)
Egyemismeg, úgy látom magam előtt, ahogy mozdulatlanul áll a zuhany alatt... Hát hallod, a január amúgy is olyan csapnivaló, dehát még otthon, betegen... Jaj de jó, hogy már túlvagytok a nehezén! Már megvolt az első munkanapod is, remélem jó volt:o)


süti beállítások módosítása