Bakító

Petőfi Sándor: Arany Lacinak Laci te, Hallod-e? Jer ide, Jer, ha mondom, Rontom-bontom, Ülj meg itten az ölemben, De ne moccanj, mert különben Meg talállak csípni, Igy ni! Ugye fáj? Hát ne kiabálj. Szájadat betedd, S nyisd ki füledet, Nyisd ki ezt a kis kaput; Majd meglátod, hogy mi fut Rajta át fejedbe... Egy kis tarka lepke. Tarka lepke, kis mese, Szállj be Laci fejibe.

Friss topikok

  • PÍpike: Jaaj de édesek vagytok! Nagyon jó volt olvasni! Remélem jövőre együtt lehetünk ezen a gyönyörű nap... (2011.05.03. 13:08) Május első vasárnapja
  • b79andi: Istenem Mergit!!! Olyan szépek vagytok! Én olyan büszke vagyok rá, hogy ismerhetlek titeket!!!! Ko... (2011.05.03. 12:42) Jó hét
  • Mercsi: Jaj annyira jól néz ki az a kép ahol Marci az ágyban ülve vigyorog... az egész olyan jól néz ki! É... (2011.05.02. 07:46) Szombat reggelek
  • Mercsi: Hát tényleg nem egy díjnyertes fotók, mi jobbat fotóztunk volna, nem? Hát öcsém ennyi érzékük ne l... (2011.04.16. 07:29) Oviképek
  • Mercsi: Hát ez nagyon jó ez a dvd! Marcinak van kitalálva, aki már pici korában is úgy tanulmányozta a sze... (2011.04.16. 07:26) Elefántos

Linkblog

Budapesti Nagycirkusz

2011.03.05. 18:45 - Mergit

Ma fél háromkor kitaláltuk hogy akkor mégis menjünk el a cirkuszba háromtól, mert csak nem sikerült ez az elalvás!

Kicsit izgultam mennyire fog tetszeni Marcinak vagy már a bejáratnál vissza kell fordulni, mert két gyerek is sírt útközben hogy ők nem akarnak oda bemenni. De Marcival simán ment a megérkezés, tök sötét volt a sátorban, de nem zavarta. Leültünk, és már szinte rögtön kezdődött is. A legjobbal kezdtek, az oroszlánokkal és a tigrisekkel. Marcinak ez tetszett talán a legjobban, nagyon mosolygott és olyan magasra tartott kezekkel tapsolt hogy nem igaz! Lelkesen, profin kitartóan. Édes kis csillag volt!
Ez az összes tigris meg oroszlán itt volt tényleg csabán. Ezen kívül tevék, de azok csak körbe mentek, nem volt érdekes. Lovak, azok táncoltak, aranyosak viccesek voltak. Volt egy póni, amin álltak a szereplő csajok. Volt még láma, de azok se nagyon sokmindent csináltak.

Az oroszlánok nem ugrottak át a tüzes karikán csak sima karikán, azért ezt hiányoltam. Persze ez már biztos idejétmúlt, és nem EU szabvány, vagy az állatvédők ellenzik...ilyesmi, mindenesetre nekem tetszett a műsor (kb fele)

Marciról kiderült hogy imádja a pattogatott kukoricát, a szomszéd kisfiú adott nekünk, így kibírta a végéig, egyébként már nagyon fészkelődött, és be akart menni a porondra. Úgylátszik ő nem félt a bohóctól, vagy hogy esetleg hozzá szól...mint ahogy a mi családunkban az már megszokott.
Örülök, hogy mostmár ismeri a cirkuszt is. A következő a mozi lesz, de sorozatosan béna mesék vannak, szoktam nézni de valahogy nem jön be Marcinak. Bár ki tudja...?

Jó volt nézni hogy olyan érdeklődéssel nézte, mikor még azt sem tudta hogy itt mi lesz. Amikor meg már előjöttek az oroszlánok, akkor pedig mosolyogva nézte őket, ez nekem mindent megér! 

Talán a nagynénje elviszi még valamikor cirkuszba :) ugye Pipi? De közvetlen a porond mellé, hogy mindenképp beleessetek a bohóc szórásába!

Cirkusz kipipálva.

Jó volt!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://bakito.blog.hu/api/trackback/id/tr902713255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mercsi 2011.03.05. 19:03:44

Mergitkém, nagyon jó fej vagy, hogy elvitted Marcit cirkuszba!
Ez olyan jó "szülős-gyerekes" program, vicces is! És látom magam előtt, ahogy Marci enyhe mosollyal a szája szélén figyeli az eseményeket...

anyeg 2011.03.09. 17:21:38

Nagyon jó ötlet volt a cirkusz! Ebben a korban már el lehet kezdeni ezt is. Ezek szerint :o)) A moziba meg már eleve pattogatott kukoricásan fogtok beülni! Á,jó kis programok!!!


süti beállítások módosítása