Bakító

Petőfi Sándor: Arany Lacinak Laci te, Hallod-e? Jer ide, Jer, ha mondom, Rontom-bontom, Ülj meg itten az ölemben, De ne moccanj, mert különben Meg talállak csípni, Igy ni! Ugye fáj? Hát ne kiabálj. Szájadat betedd, S nyisd ki füledet, Nyisd ki ezt a kis kaput; Majd meglátod, hogy mi fut Rajta át fejedbe... Egy kis tarka lepke. Tarka lepke, kis mese, Szállj be Laci fejibe.

Friss topikok

  • PÍpike: Jaaj de édesek vagytok! Nagyon jó volt olvasni! Remélem jövőre együtt lehetünk ezen a gyönyörű nap... (2011.05.03. 13:08) Május első vasárnapja
  • b79andi: Istenem Mergit!!! Olyan szépek vagytok! Én olyan büszke vagyok rá, hogy ismerhetlek titeket!!!! Ko... (2011.05.03. 12:42) Jó hét
  • Mercsi: Jaj annyira jól néz ki az a kép ahol Marci az ágyban ülve vigyorog... az egész olyan jól néz ki! É... (2011.05.02. 07:46) Szombat reggelek
  • Mercsi: Hát tényleg nem egy díjnyertes fotók, mi jobbat fotóztunk volna, nem? Hát öcsém ennyi érzékük ne l... (2011.04.16. 07:29) Oviképek
  • Mercsi: Hát ez nagyon jó ez a dvd! Marcinak van kitalálva, aki már pici korában is úgy tanulmányozta a sze... (2011.04.16. 07:26) Elefántos

Linkblog

Frasang képei

2011.03.05. 18:19 - Mergit

Megvannak a farsangi képek. Szerintem nagyon jól sikerült a farsangi beavatás, Marci első farsangja, tuti hogy jövőre bevállalok egy igazi saját készítésű jelmezt! Vajon mi lesz akkor a sláger Marcinál?

Most ugye a Verdák c. film illetve Matuka kalandjai. Spongyabob még mindig sláger, de jobbak a verdák. Nyáron jön a második része, bár most sem maga a film nyűgözi le, hanem maguk az autók. Azokat szereti nézni.
Verdás jelmez viszont nem volt a kölcsönzőbe, így ez a kiskutyus lett, ez kényelmes is volt neki, meg szerintem olyan aranyos is! 
Ahogy néztem táncolt is, meg tányérból kellett kéz használata nélkül megenni golyó cukrokat. Ebben is édes volt. Délig voltak jelmezben, és végigmentek az összes csoporton.
Íme a képek:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bakito.blog.hu/api/trackback/id/tr432713180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anyeg 2011.03.05. 18:38:54

Marci,az édes kis dalmata! Ebben a jelmezben is tökéletesen "működött", magára talált,jól érezte magát! Ez a farsang dolog tök jó buli volt neki,jövőre tényleg érdemes még tovább fejleszteni! És tényleg érdekes belegondolni,h akkor vajon mi lesz a nyerő,vajon milyen játék?

Mercsi 2011.03.05. 19:01:41

Jaj de édesek ezek a kis törpicsekek a kerek asztal körül:o) Persze Marci a legcukibb! :o) Meg az utolsó képen annyira szépen néz:o) De látom, nagy buli volt, még táncoltak is:o)


süti beállítások módosítása