Bakító

Petőfi Sándor: Arany Lacinak Laci te, Hallod-e? Jer ide, Jer, ha mondom, Rontom-bontom, Ülj meg itten az ölemben, De ne moccanj, mert különben Meg talállak csípni, Igy ni! Ugye fáj? Hát ne kiabálj. Szájadat betedd, S nyisd ki füledet, Nyisd ki ezt a kis kaput; Majd meglátod, hogy mi fut Rajta át fejedbe... Egy kis tarka lepke. Tarka lepke, kis mese, Szállj be Laci fejibe.

Friss topikok

  • PÍpike: Jaaj de édesek vagytok! Nagyon jó volt olvasni! Remélem jövőre együtt lehetünk ezen a gyönyörű nap... (2011.05.03. 13:08) Május első vasárnapja
  • b79andi: Istenem Mergit!!! Olyan szépek vagytok! Én olyan büszke vagyok rá, hogy ismerhetlek titeket!!!! Ko... (2011.05.03. 12:42) Jó hét
  • Mercsi: Jaj annyira jól néz ki az a kép ahol Marci az ágyban ülve vigyorog... az egész olyan jól néz ki! É... (2011.05.02. 07:46) Szombat reggelek
  • Mercsi: Hát tényleg nem egy díjnyertes fotók, mi jobbat fotóztunk volna, nem? Hát öcsém ennyi érzékük ne l... (2011.04.16. 07:29) Oviképek
  • Mercsi: Hát ez nagyon jó ez a dvd! Marcinak van kitalálva, aki már pici korában is úgy tanulmányozta a sze... (2011.04.16. 07:26) Elefántos

Linkblog

Marci 4 éves!

2011.04.15. 14:56 - Mergit

Elég az hozzá, hogy nem voltunk a sors kegyeltjei az utóbbi 3-4 napban, ugyanis mindenféle hányás hasmenéses betegségek jöttek ki rajtunk amitől aztán rombadőltek a hétvégi bulizós terveink és minden szülinapi hangulatunk elszállt.Nem fog ki rajtunk azért ilyen könnyen egy ilyen csavar, torta kellett hogy legyen, és szülinapi hangulat is!

Így hát reggel ahogy tavaly is, hatkor felkerekedtem az előző nap vásárolt mélyhűtött tortával mert másra nem voltam képes, beültem az autóba és repültem ki a tanyára Marcihoz. már ébren volt! Az ablakból integetett nekem.
Vittem be a tortát, ráraktuk a gyertyákat négy szálat, és csináltam megint ugyanolyan fotót mint tavaly.

2011:
2010:

Szerintem tök ugyanúgy néz ki Marci! Nem öregszik! Na ne is! Egyébként azért kicsit nőtt!

Ma voltunk védőnőnél státuszvizsgálaton, nagyon stílusosak vagyunk hogy pontosan a szülinapján mentünk szóval a pontos adatok 20 kg (tavaly 17,7kg) és 111 cm (tavaly 100cm volt)
A beszéde is sokat fejlődött egy év alatt. Sajátosságai hogy ha idegen kérdezi vagy szól hozzá ritkán veszi észre, és válaszol. Nekem újra kell kérdeznem mert az én hangszínemet meghallja. Vagy csak mert ahhoz van szokva. Instrukciókat is olyan emberektől jobban követ akit ismer. Amúgy azt hiszi hogy nem hozzá szólnak. Meg kell bizonyosodjon róla, hogy ő az a valaki akivel a másik kapcsolatot szeretne létesíteni, és ehhez pedig kicsit lusta. Nem figyel rá.
De nagyon sokat változott egy év alatt. Kérdez, és tanulságot is levon. Olyan kérdések voltak ezen a 4 éves státuszlapon hogy tudja-e mi az a több vagy a kevesebb, ismeri a színeket? a számokat még nem is kérdezték, meg hogy hord-e pelust? Egyetlen dologra mondtam hogy nem, hogy nem tud egy történetet elmondani. Igen, élménymegosztásban még nem csillagos ötös, sőt...de nem baj jövőre az is menni fog.

Segítséggel egyébként már mond történet részleteket, anya szokta őt biztatni, ma is együtt mondták el hogy miket csináltak tegnap hogy a kazánházból megláttak afenyőfa alatt egy pici madártojást. És volt rajta két pici lyuk. Marci nagy nehezen kinyogte hogy a madár jelzett az anyukájának hogy ki akar kelni. Komolyan mintha szégyenlős lenne ilyenkor, hogy nem meri mondani. Mert utána amikor valaki már mondja, ő is egyből megismétli. Na mindegy olyan hülye részleteket írok le a szülinapján!



Jó fej mi? Ebbe a spongyabobos pizsamában.
Most egy dvd-t néz címe: Hogyan működik? És ilyen édes történetekkel van leírva a kétkarú emelő, hogy elvittek vele egy mammutot, meg a malom meg ilyeneknek a működését. Marcikám lehet miből tanulnod, kis feltaláló barátom. Le van cövekelve a tévé elé. Szerintem érti.

Szóval ilyen egy szülinapunk van ma. Azért még van kedvem összehozni egy tortácskát ahogy elterveztem. Miért ne? Nincs lehetetlen! Itt az egész hétvége, elfogy az a finomság nem?


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bakito.blog.hu/api/trackback/id/tr882828360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anyeg 2011.04.15. 18:11:49

Ő a legszebb és legokosabb 4 éves. Csoda kis csávó! Tényleg olyan esze van és mindent megjegyez, mindent magába szív! Igazi Spongya Bob :o))

Mercsi 2011.04.16. 07:24:06

Mergitkém, már nem is tudok szavakat találni arra, hogy mennyire sajnálom a szülinapotokat! Jó nagy a kontraszt a tavalyi meg a mostani között, hát egyszer fent, egyszer lent, sajnos ez most így sikerült. Hátha hétvégén még be tudtok valamit pótolni!
Mindenesetre együtt is bepótoljuk még valamikor az ünnepeket!
Marcinak az arca tényleg nem nagyon változott a képeken, de a testalkata az azért látványosan változott, pasisodott, nyúlt. Nagyon csini! Nagyon szép ez a fekvéős kép is!


süti beállítások módosítása