Bakító

Petőfi Sándor: Arany Lacinak Laci te, Hallod-e? Jer ide, Jer, ha mondom, Rontom-bontom, Ülj meg itten az ölemben, De ne moccanj, mert különben Meg talállak csípni, Igy ni! Ugye fáj? Hát ne kiabálj. Szájadat betedd, S nyisd ki füledet, Nyisd ki ezt a kis kaput; Majd meglátod, hogy mi fut Rajta át fejedbe... Egy kis tarka lepke. Tarka lepke, kis mese, Szállj be Laci fejibe.

Friss topikok

  • PÍpike: Jaaj de édesek vagytok! Nagyon jó volt olvasni! Remélem jövőre együtt lehetünk ezen a gyönyörű nap... (2011.05.03. 13:08) Május első vasárnapja
  • b79andi: Istenem Mergit!!! Olyan szépek vagytok! Én olyan büszke vagyok rá, hogy ismerhetlek titeket!!!! Ko... (2011.05.03. 12:42) Jó hét
  • Mercsi: Jaj annyira jól néz ki az a kép ahol Marci az ágyban ülve vigyorog... az egész olyan jól néz ki! É... (2011.05.02. 07:46) Szombat reggelek
  • Mercsi: Hát tényleg nem egy díjnyertes fotók, mi jobbat fotóztunk volna, nem? Hát öcsém ennyi érzékük ne l... (2011.04.16. 07:29) Oviképek
  • Mercsi: Hát ez nagyon jó ez a dvd! Marcinak van kitalálva, aki már pici korában is úgy tanulmányozta a sze... (2011.04.16. 07:26) Elefántos

Linkblog

vannak napok...

2011.01.19. 21:48 - Mergit

...amikor egyszerűen minden tökéletes! Marcinak be lett reklámozva, hogy ha alszik az oviban, akkor megnézheti a Nagy Verdáskönyvet amit tegnap hozott a postás. És csak meg lett mutatva neki a borítója, nem lapozhatott bele.

Elaludt. Biztos ezért, édes drágán szaladt fel a lépcsőn öltözni - amit egyébként nem szokott, hanem úgy kell noszogatni hogy haladjunk, a lépcső után is szaladt a csoportszobához és szinte teljesen egyedül öltözött át. Mivel előtte leraktam a kocsit így elsétáltunk a boltba, ott is édesen várta ki a sort a pénztárnál, mondja hogy megmutatja a pénztárosnak a sütit, amit egyébként soha nem akar kiadni a kezéből.

Aztán haza indultunk, a center előterében készségesen nyújtotta a kezét felvehetem rá a kabátot. Ez szokott lenni a következő akadály. Nem nézi a tévéket amiben reklámok mennek, csak követ, jön utánam.

Fent megvacsorál, eszünk, majd édesen eljátszik a verdás könyvvel, de semmiképp nem fordított sorrendben. Tudja hogy először kajálunk. Sőt kaja előtt még hamarabb mosott kezet mint én. Két órát néztük a verdás könyvet, aztán fürdés, aztán még tologatás, én hagytam mert annyira édes volt, és egyszercsak jön hogy jöhet a tej!

Na ez ritka! 

Kérte a tejet, ledőlt, mondta hogy ne meséljek hanem szép álmokat rózsás csókokat holnap találkozunk! Így óvatosan kitessékelt a szobából. A tej negyedét sem itta meg és már aludt is. De előtte szépen felállította a cumisüveget ne folyjon ki a tej.
Gyerekek!
Nem tökéletes?



 

A bejegyzés trackback címe:

https://bakito.blog.hu/api/trackback/id/tr242598926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mercsi 2011.01.20. 07:45:39

Ez tényleg tökéletes!
Te nevelésed Mergitkém, büszke lehetsz rá! :o) De milyen cuki már hogy így kitessékelt a szobából:o) Meg azt is hallom a fülembe hogy na akkor jöhet a tej! :o)
Puszi nektek!


süti beállítások módosítása